Helyszínek

Flamingó Hotel

Nem csupán egyedi balatoni környezetével, festői panorámájával, hanem kivételes vizivilágával, kültéri és beltéri élménymedencéivel, szaunakomplexumával, gyermekbarát szolgáltatásaival várja a testileg és lelkileg felfrissülni vágyó vendégeket. A szállodát körbefonja a csodálatos, zavartalan balatoni táj, biztosítva az idelátogató vendégek részére a nyugalmat, a felhőtlen pihenést és kikapcsolódást.

Hajógyári kikötő

A nagy múlttal rendelkező egykori Füredi Hajógyár kikötője a Balaton rendkívül nyugodt, védett keleti medencéjében található. A kikötő magas színvonalú környezettel és szolgáltatásokkal, kiemelkedő éttermi kiszolgálással várja vendégeit.

Spartacus Vitorlás Egylet

A Spartacus Vitorlás Egyletet 1990-ben alapították. Alapítói a megszüntetett Budapesti Spartacus SC Vitorlás szakosztályának tagjai voltak, akik az új egyesület nevének a megválasztásával is jelezték, folytatni kívánják az arra érdemes hagyományokat. Ugyanígy történt ez akkor is, amikor az 1949-ben alapított Honvéd Vitorlás Egyesület, majd a Budapesti Honvéd Vitorlás Szakosztálya, azután 1957-től a Bp Művész SC táblája cserélődött a bejáratnál Bp Spartacus SC-re. Csupán a név változott, a tagok és a szellemiség nem.